WEBDESIGN

Nedenfor er et udsnit af de sidste sites jeg har lavet. Når jeg laver et site, er designet det mindste af det. Det vigtigste er at analysere indholdet, hvordan det bedst vises og ikke mindst hvordan brugeren vil bruge og opdatere sitet efterfølgende.

Alt dette sker efter grundige møder og skitser. Først når meningen med sitet, strukturen og graden af kompleksitet i forhold til opdatering er
afklaret laver jeg sitet.

I visse tilfælde laver jeg også logoet.


Hanne Harnov – leather couture
hanneharnov.com


Morten Søndergaard – digterens eget site
mortensoendergaard.com


Laura Allen Müller – skuespiller og arkitekt
lauramueller.dk


Apple Tree Productions – film- og tv-serier
…en videobaseret del af dette site beskrivende produktionerne er endnu ikke aktiveret, da firmaet stadig er nyt. Derfor er forsiden midlertidig. Logoet har jeg også lavet.
appletree.dk


Omfinans
…et økonomisk-idealistisk site om oprindelsen af penge, om aktuelle emner som hvidvask og skattely – i det hele taget et site, som formidler den side af økonomi, som kan være svære at forstå.
omfinans.dk


Økologisk Økonomi
Hvordan beregner man priser på varer hvis man skal tage miljøet ind i regnskabet? Hvordan kan vi konstruere en økonomi, der passer med den måde vi forbruger vores planets ressourcer? Aalborg Universitet’s Center for Design, Innovation og Bæredygtig Omstilling står bag dette site – konceptualiceret og designet af mig. Jeg har desuden lavet en del illustrationer på sitet.
Økologisk Økonomi


SOMEWHERE -samtidskunst i byrum, landskab og byggeri
artsomewhere.com